AI & Machine Learning lösningar

Norditech är ett av Jönköpings ledande AI & Maskininlärningsföretag och erbjuder skräddarsydda lösningar för att lösa problem som tidigare ansågs omöjliga. Vi hjälper dig att förstå hur du kan använda AI & Maskininlärning i din verksamhet.

Våra tjänster inom AI & Machine Learning

Genom att använda våra avancerade tekniska lösningar kan vi automatisera processer, förutsäga kundbeteenden och optimera resultat. Oavsett om det handlar om att minska kostnader, öka intäkter eller förbättra användarupplevelsen, så arbetar vi tillsammans med våra kunder för att leverera anpassade lösningar som skapar verkligt värde.

  • NIT-konsultation
  • NVisionsystem för produktionsindustrin
  • NBild- och textbehandling & klassifikation
  • NAutomatisk lager-inventering med AI-kameror
  • NPrediktiv analys
  • NNLP (Natural Language Processing) och chatbot-lösningar
  • NDatahantering och databaser
Kunder som litar på vår förmåga att leverera och valt oss som sin IT-partner

Kundcase

IT Konsultation & AI Innovation

Tillsammans med Eboss utvecklar vi LabelDetector. LabelDetector är ett prisbelönat smart lagertillägg som hjälper till att hitta produkter på lagret med mål att automatisera inventarie och bokföring; utan att kräva ombyggnationer eller ändringar av företagets nuvarande process.

Bildbehandling, IoT & Machine Learning

Wheelscanning bygger effektivare däckhantering med hjälp av AI och maskin-teknik. Vi hjälper till att utveckla Wheelscan som mäter däckmönsterdjup, läser text, och upptäcker fäljskador med hjälp av Visionsystem och Machine Learning. 

Visionsystem, IT-konsultation & Machine Learning

I dag bränns 90% av Sveriges byggavfall. Robowaste AB utvecklar en sorteringsmaskin som ska hjälpa byggavfallshanterande företag att omvandla kostnader till intäkter. Läs om hur vi använder Visionsystem i kombination med Machine Learning för att överkomma utmaningen.

Redo att utveckla din verksamhet?

eller hör av dig direkt till

David Bacelj, CTO & Försäljning, +46 760 44 20 22, [email protected]
Philip Alm, VD & Projektledning, +46 723 29 98 08, [email protected]

Vanliga frågor

Vad är egentligen AI och maskininlärning?

Artificiell intelligens (AI) och maskininlärning är tekniker som gör det möjligt för datorer att lära sig från data och utföra uppgifter som vanligtvis kräver mänsklig intelligens. AI-tekniker inkluderar maskininlärning, djupinlärning, neurala nätverk och språkbehandling.

Genom att använda dessa tekniker kan företag automatisera processer, förbättra prognoser och upptäcka mönster och trender som kan hjälpa till att fatta bättre beslut.

Vilka typer av utmaningar kan lösas med AI?

AI och maskininlärning kan användas för att lösa en mängd olika problem och förbättra processer inom många branscher.

Några exempel inkluderar att förbättra kundupplevelsen genom personlig anpassning av marknadsföringsmeddelanden och produktrekommendationer, öka effektiviteten genom automatisering av uppgifter och öka säkerheten genom att använda AI-teknik för att upptäcka bedrägeri och hot. AI och maskininlärning kan också användas inom produktionsindustrin genom så kallade visionsystem.

Hur kan jag använda AI och maskininlärning i mitt företag?

Det finns många sätt att använda AI och maskininlärning i ditt företag. Du kan använda tekniken för att automatisera rutinuppgifter, optimera processer, förbättra kundupplevelsen och öka försäljningen. Våra AI- och maskininlärningstjänster på Norditech kan hjälpa dig att identifiera och lösa problem inom din organisation med hjälp av AI-teknik.

Kontakta oss gärna för att diskutera dina behov och hur vi kan hjälpa dig att implementera AI och maskininlärning i ditt företag. Vi är experter på att skräddarsy lösningar som passar dina unika krav och budget.

Hur mycket kostar det? Hur gör man?

Att komma igång med AI i ditt företag behöver inte vara svårt eller kostsamt. Det finns flera plattformar och verktyg som gör det möjligt för företag att enkelt implementera AI utan att behöva ha en omfattande teknisk expertis. En annan viktig faktor att överväga är att AI-teknologi är mer tillgänglig än någonsin, och det finns många resurser online som kan hjälpa företag att komma igång.

På Norditech har vi hjälpt många företag att komma igång med AI-teknik. Vi kan guida dig genom hela processen, från planering och design till implementering och driftsättning. Vi skräddarsyr lösningar som passar dina specifika behov och budget, och vi kan hjälpa dig att hitta den mest kostnadseffektiva lösningen.

Kontakta oss gärna för att diskutera dina AI-behov och hur vi kan hjälpa dig att implementera AI i ditt företag på ett enkelt och kostnadseffektivt sätt. Vi ser fram emot att höra från dig.

Vad är ett visionsystem?

Ett visionsystem är en teknik som gör det möjligt för datorer att se och tolka visuella data. Visionsystem använder kameror och avancerad programvara för att analysera och förstå bilder och videor. Visionsystem används i en mängd olika applikationer, inklusive kvalitetskontroll inom tillverkning, medicinsk bildbehandling, övervakning av trafik och säkerhetssystem.

På Norditech är vi experter på att skapa visionsystem som uppfyller våra kunders unika behov. Vi kan hjälpa dig att skapa ett skräddarsytt visionsystem som hjälper dig att automatisera processer, förbättra effektiviteten och öka produktiviteten. Kontakta oss gärna för att diskutera dina visionsystembehov och hur vi kan hjälpa dig.

Lär dig mer om Norditech

Årets inkubatorbolag 2023

Årets innovation 2023

Skapa Priset 2022

Science Park inkubator

CASE: Norditech – LabelDetector

Våra kundcase

Vår hemsida

Hem

Apputveckling

IT-konsultation och Systemutveckling

AI & Maskininlärning

Våra kundcase

Kontakta oss

Kontakta oss

Norditech AB
Huskvarnavägen 82, 554 66 Jönköping

Philip Alm, VD
+46 723 29 98 08
[email protected]

Boka ett möte direkt här!