IT-konsultation och system-utveckling

Norditech erbjuder IT-konsultation och systemutveckling med bred expertis inom systemteknik, data och processer. Vårt team av erfarna konsulter hjälper företag att optimera sina IT-system och processer för att öka effektiviteten och skapa värde för verksamheten.

Våra tjänster inom IT-konsultation och system-utveckling

Vi erbjuder skräddarsydda lösningar som optimerar kundernas IT-infrastruktur och processer, vilket leder till effektivare affärsresultat och ökad lönsamhet. Vårt team har en bred kompetens inom system- och mjuk- och hårdvaruutveckling, samt expertis inom teknologier som AI, machine learning, IoT och molntjänster.

  • NIT-konsultation
  • NProjektledning och strategiutveckling
  • NIT-säkerhet och riskhantering
  • NNätverksteknik, kommunikation och IoT (Internet of Things)
  • NUX (Användarupplevelse)
  • NE-handel
  • NMolntjänster och molnarkitektur
  • NSupport och underhåll av IT-system
  • NTestning och kvalitetssäkring
Kunder som litar på vår förmåga att leverera och valt oss som sin IT-partner

Kundcase inom IT-konsultation

Systemutveckling

Tillsammans med Not A Bad Idea utvecklar vi digitala verktyg för att effektivera FC Gruppens verksamheter. Verktygen automatisera repetitiva uppgifter så som lönekörningar, automatisk synkronisering av pass och information för anställda mellan Planday och Fortnox, och andra interna verktyg.

Systemutveckling & Laserteknik

Hos Quick-Set installerar Norditech laser för att automatiskt sortera defekta detaljer i produktionen för att minska svinn. Systemet använder laserteknik för att skanna varje detalj med extremt hög precision och skapa en 3D bild som sedan processeras för att avgöra om detaljen är godkänd eller inte.

Visionsystem, IT-konsultation & Machine Learning

I dag bränns 90% av Sveriges byggavfall. Robowaste AB utvecklar en sorteringsmaskin som ska hjälpa byggavfallshanterande företag att omvandla kostnader till intäkter. Läs om hur vi använder Visionsystem i kombination med Machine Learning för att överkomma utmaningen.

Bildbehandling, IoT & Machine Learning

Wheelscanning bygger effektivare däckhantering med hjälp av AI och maskin-teknik. Vi hjälper till att utveckla Wheelscan som mäter däckmönsterdjup, läser text, och upptäcker fäljskador med hjälp av Visionsystem och Machine Learning. 

Redo att utveckla din verksamhet?

eller hör av dig direkt till

David Bacelj, CTO & Försäljning, +46 760 44 20 22, [email protected]

Philip Alm, VD & Projektledning, +46 723 29 98 08, [email protected]

Vanliga frågor

Vilken typ av tjänster erbjuder ni?

På Norditech erbjuder vi ett brett utbud av systemutvecklingstjänster för att hjälpa våra kunder att skapa anpassade systemlösningar för deras företag. Vi specialiserar oss på projektledning, strategiutveckling, IT-säkerhet och riskhantering, nätverksteknik, kommunikation och IoT (Internet of Things), UX (Användarupplevelse), e-handel, molntjänster och molnarkitektur, samt support och underhåll av IT-system. Vi erbjuder också testning och kvalitetssäkringstjänster för att säkerställa att dina system fungerar som det ska.

Vi har ett erfaret team systemutvecklare och IT-konsulter som har expertkunskap inom de senaste teknikerna och verktygen. Vi arbetar tillsammans med våra kunder för att förstå deras unika behov och skapa lösningar som passar deras krav och budget.

Kontakta oss gärna för att diskutera dina systemutvecklingsbehov och hur vi kan hjälpa dig att skapa anpassade systemlösningar för ditt företag.

Du kan läsa om våra tidigare kundcase genom att navigera till “Våra Kundcase”.

Hur kan IT-konsultation hjälpa mitt företag?

IT-konsultation kan hjälpa ditt företag på flera sätt. En IT-konsult kan hjälpa till att identifiera och lösa problem i ditt företags IT miljöer, vilket kan minska kostnader, öka produktiviteten och förbättra kundupplevelsen.

En IT-konsult kan också hjälpa till att utveckla en strategi för att utnyttja teknik för att effektivisera din verksamhet. Exempelvis genom att identifiera lämpliga system och verktyg som passar dina behov och budget, samt att hjälpa dig att implementera dessa verktyg i din process.

På Norditech erbjuder vi skräddarsydda IT-konsultationstjänster som hjälper våra kunder att förbättra sin IT-infrastruktur och öka sin effektivitet. Vi arbetar tillsammans med våra kunder för att förstå deras affärsmål och utveckla en strategi som passar deras unika behov.

Kontakta oss gärna för att diskutera dina IT-konsultationsbehov.

Vad kostar IT-konsultation och systemutveckling?

Kostnaden för IT-konsultation och systemutveckling beror på en mängd faktorer, inklusive projektets omfattning, komplexitet, tidsram och tekniska krav.

Vi erbjuder kostnadsfria konsultationer för att diskutera dina projektbehov och skapa en skräddarsydd lösning. Under denna konsultation kan vi ge dig en uppskattning av kostnaderna för ditt projekt och en tidsram för genomförandet.

Vårt mål på Norditech är att leverera högkvalitativa lösningar till konkurrenskraftiga priser. Vi arbetar hårt för att säkerställa att våra kunder får högsta möjliga avkastning på sin investering.

Vi ser fram emot att höra från dig och att hjälpa dig att skapa skräddarsydda IT-lösningar som hjälper dig att växa och lyckas.

Hur lång tid tar det att utveckla en systemlösning?

Tiden som krävs för att utveckla en systemlösning beror på en mängd faktorer, inklusive projektets omfattning, komplexitet, tidsram och tekniska krav.

Under vår kostnadsfria konsultation kan vi diskutera projektets tidsram och ge en uppskattning av den tid som krävs för att slutföra projektet. Vi skapar också en detaljerad projektplan som inkluderar tidsramar för varje steg i projektet.

Vi arbetar tillsammans med våra kunder för att se till att projektet utvecklas enligt plan och att slutresultatet möter dina förväntningar.

Vilken typ av teknologier använder ni för systemutveckling?

På Norditech använder vi en mängd olika teknologier och verktyg för systemutveckling, inklusive Flutter, Python, Java, .NET, PHP, Angular, React, Node.js, samt SQL och NoSQL-databaser. Vi håller oss uppdaterade om de senaste trenderna och teknikerna inom systemutveckling och väljer den mest lämpliga tekniken för varje projekt baserat på våra kunders unika behov och mål.

Lär dig mer om Norditech

Årets inkubatorbolag 2023

Årets innovation 2023

Skapa Priset 2022

Science Park inkubator

CASE: Norditech – LabelDetector

Våra kundcase

Vår hemsida

Hem

Apputveckling

IT-konsultation och Systemutveckling

AI & Maskininlärning

Våra kundcase

Kontakta oss

Kontakta oss
Norditech AB
Huskvarnavägen 82, 554 66 Jönköping

Philip Alm, VD
+46 723 29 98 08
[email protected]

Boka ett möte direkt här!