Vårt team

Vi är ett passionerat team av IT-experter och kreativa talanger med en gemensam vision att skapa innovativa och resultatinriktade lösningar för våra kunder. Kontakta oss idag för att diskutera hur vi kan hjälpa dig och ta din verksamhet till nästa nivå!

Philip ALM

VD & Projektledare

David Bacelj

CTO & Försäljning

Andreea Vanciu

Ekonomi & HR

Simon M.

Utvecklare & Medgrundare

Gustav Boberg

Utvecklare

Gustav Bruhn

Utvecklare

Varför tycker vi att Norditech är unikt?

Idag har vi avslutat flera årslånga projekt och vunnit flera utmärkelser, inklusive Skapa Priset i Jönköpings län för Unga Innovatörer 2022 och blivit nominerade till Årets Innovation i Jönköping 2023. Norditech har också blivit listade i Företagarnas 103 unga idéer och är en aktiv del av Science Park Jönköpings inkubatorprogram. Utöver detta har Norditech tagit del av projekt som AI Readiness och Inkomst 4.0. Dessa framgångar har bevisat Norditechs kompetens och passion för innovation, vilket har gjort oss till en ledande IT-partner i Jönköping.

Vi är ett passionerat team av IT-experter och kreativa talanger med en gemensam vision att skapa innovativa och resultatinriktade lösningar för våra kunder. Med specialisering inom apputveckling, AI, maskininlärning och systemutveckling, arbetar vi tillsammans för att leverera skräddarsydda lösningar som uppfyller våra kunders behov.

” Jag är riktigt stolt över vårt team. Tillsammans har vi åstadkommit mycket, vi har en väldigt god gemenskap och stämningen på kontoret är alltid familjär och respektful. Jag är tacksam och ser fram emot kommande åren med detta teamet.”
Philip Alm, vd i Norditech familjen
Lär dig mer om Norditech

Årets inkubatorbolag 2023

Årets innovation 2023

Skapa Priset 2022

Science Park inkubator

CASE: Norditech – LabelDetector

Våra kundcase

Vår hemsida

Hem

Apputveckling

IT-konsultation och Systemutveckling

AI & Maskininlärning

Våra kundcase

Kontakta oss

Kontakta oss
Norditech AB
Huskvarnavägen 82, 554 66 Jönköping

Philip Alm, VD
+46 723 29 98 08
[email protected]

Boka ett möte direkt här!