Våra senaste kundcase

Visionsystem, IT-konsultation & Machine Learning

I dag bränns 90% av Sveriges byggavfall. Robowaste AB utvecklar en sorteringsmaskin som ska hjälpa byggavfallshanterande företag att omvandla kostnader till intäkter. Läs om hur vi använder Visionsystem i kombination med Machine Learning för att överkomma utmaningen.

Bildbehandling, IoT & Machine Learning

Wheelscanning bygger effektivare däckhantering med hjälp av AI och maskin-teknik. Vi hjälper till att utveckla Wheelscan som mäter däckmönsterdjup, läser text, och upptäcker fäljskador med hjälp av Visionsystem och Machine Learning. 

Systemutveckling

Tillsammans med Not A Bad Idea utvecklar vi digitala verktyg för att effektivera FC Gruppens verksamheter. Verktygen automatisera repetitiva uppgifter så som lönekörningar, automatisk synkronisering av pass och information för anställda mellan Planday och Fortnox, och andra interna verktyg.

Systemutveckling & Laserteknik

Hos Quick-Set installerar Norditech laser för att automatiskt sortera defekta detaljer i produktionen för att minska svinn. Systemet använder laserteknik för att skanna varje detalj med extremt hög precision och skapa en 3D bild som sedan processeras för att avgöra om detaljen är godkänd eller inte.

IT-konsultation & AI Innovation

Tillsammans med Eboss utvecklar vi LabelDetector. LabelDetector är ett prisbelönat smart lagertillägg som hjälper till att hitta produkter på lagret med mål att automatisera inventarie och bokföring; utan att kräva ombyggnationer eller ändringar av företagets nuvarande process.

IT-konsultation

Norditech hjälper Rapid Dimension utveckla en innovativ produkt som ger företag möjligheten att skapa ett digitalt bibliotek med ritningar av olika komponenter. Med hjälp av banbrytande 3D-teknologi kan företag enkelt och snabbt producera komponenterna när de behövs.

Redo att utveckla din verksamhet?

eller hör av dig direkt till

David Bacelj, CTO & Försäljning, +46 760 44 20 22, [email protected]
Philip Alm, VD & Projektledning, +46 723 29 98 08, [email protected]

Lär dig mer om Norditech

Årets inkubatorbolag 2023

Årets innovation 2023

Skapa Priset 2022

Science Park inkubator

CASE: Norditech – LabelDetector

Våra kundcase

Vår hemsida

Hem

Apputveckling

IT-konsultation och Systemutveckling

AI & Maskininlärning

Våra kundcase

Kontakta oss

Kontakta oss
Norditech AB
Huskvarnavägen 82, 554 66 Jönköping

Philip Alm, VD
+46 723 29 98 08
[email protected]

Boka ett möte direkt här!