System & Apputveckling

Vi på Norditech har specialiserat oss på att utveckla anpassade system och applikationer som är skräddarsydda för våra kunders specifika behov.

Vi har stor erfarenhet av att utveckla alla typer av applikationer, från enkla webbplatser till komplexa företagssystem.

Vårt fokus ligger på kvalitet och kundnöjdhet, så du kan vara säker på att du får den bästa möjliga produkten när du samarbetar med oss.

Ta kontakt med oss idag och beskriv din utmaning.

Machine Learning & AI

Norditech är aktiva i flertal AI projekt och byggt flera unika lösningar från grunden som använder maskininlärning och AI-teknik.

Vår kunskap gör det möjligt för oss att skapa anpassade lösningar som kan lösa komplexa problem för våra kunder. Oavsett om det handlar om att analysera data för att fatta bättre beslut eller skapa en prediktiv modell för att automatisera en process kan vi hjälpa till.

Våra tjänster är skräddarsydda för varje kunds specifika behov, så du kan vara säker på att du får den bästa möjliga lösningen för ditt företag.

Datahantering & Processering

Vi har stor erfarenhet med att utveckla program som behandlar stora mängder data och automatiserar uppgifter. Detta kan hjälpa kunder som behöver hantera stora mängder data effektivt och utan fel.

Automatisera allt från lönekörning och schemaläggning till inventarie och bokföring. Effektivisera hur din verksamhet utför repetitiva uppdrag och utveckla en resultatrik process.

Vi är övertygade om att vi kan leverera högkvalitativa resultat som uppfyller ditt behov.

Visionsystem

Våra kompakta visionsystem använder AI och den senaste tekniken inom bildbehandling för att lösa problem som är svåra för människor att lösa på egen hand. Detta gör dem idealiska för användning inom produktionsindustrin, där de kan hjälpa till att automatisera uppgifter och förbättra effektiviteten.

Dessutom är våra visionsystem mycket anpassningsbara. Det innebär att de kan skräddarsys efter dina specifika behov.

Om du letar efter en kraftfull och flexibel lösning för dina produktionsbehov är våra visionsystem definitivt värt att kolla mer på! Kontakta oss idag för att få veta mer om vad vi kan göra för dig.

Låt oss starta ett samarbete med er.

Philip Alm, VD
[email protected]
+46 723 29 98 08

David Bacelj, CTO & Försäljning
[email protected]
+46 760 44 20 22